torstai 8. lokakuuta 2015

27. Magneeteista apua terveytesi hoitoon ja hyvinvointiin?

Magneettikentän heikkouden oireyhtymä

Jo vuonna -76 tohtori Nagakawa kirjoitti magneettikentän heikkouden oireyhtymästä (magnetic field deficiency syndrome), joka voi aiheuttaa hartiaseudun jäykkyyttä, selkäkipuja, päänsärkyä, yöunen häiriöitä, ruuansulatuksen ongelmia ja väsymystä. Nagakawa haastatteli yli 10 000 magneettiterapian käyttäjää, joista 90% arvioi  magneettiterapian tehokkaaksi ja vain 10% tehottomaksi.



Elimistön koko elämä on riippuvainen perusenergiasta, magneettisesta energiasta. Maan magneettikenttä on heikentynyt 500 vuoden aikana 50%. Magneettikentän vaikutuksia maapallolla vähentävät betoni- ja teräsrakennukset, autot, junat, lentokoneet ja lisäksi häiritsevänä tekijänä on sähköinen saaste (näyttöpäätteet, kännykät, gsm-mastot, laturit ym). Nykyaikana onkin monia ihmisiä, jotka ovat sähköyliherkkiä. Sähkömagneettisesta säteilystä kärsivät henkilöt kertovat oireiden ilmenevän esimerkiksi ihoreaktioina kuten punoituksena, kihelmöintinä tai polttavana tunteena. Oireena voi olla myös yleisoireilu kuten väsymys, keskittymisvaikeus, muistihäiriö, huimaus, ruuansulatuksen ongelmat tai sydämentykytys.

Magneettiterapian toimintaperiaate on hyvin yksinkertainen. Punaiset verisolut sisältävät hemoglobiinia, jonka keskellä on rautaa ja rauta magnetisoituu korujen magneeteista. Kun rauta on magnetisoitunut, niin verisolut alkavat hylkimään toisiaan ja veri alkaa kiertämään paremmin, jolloin happi ja ravintoaineet kulkevat paremmin ja kuona-aineet poistuvat lihaksista tehokkaammin. Magneetit eivät itsessään paranna, vaan ne tukevat elimistön luonnollista itseparannuskykyä. Joissakin koruissa on mukana kuparia, mikä antaa koruilla myös tulehdusta ehkäisevää vaikutusta. 


Magneetit eivät itsessään paranna, vaan tukevat elimistön luonnollista itseparannuskykyä


Magneettiterapiasta voit saada apua mm. seuraavissa tapauksissa: päänsärky, migreeni, lihaskivut, selkäsäryt, nivelsäryt, reuma, fibromyalgia, siitepölyallergia, astma, korkea verenpaine, uniongelmat, heikko verenkierto, iskiaskivut, tenniskyynärpää, kuukautiskivut, stressi, väsymys.

Magneettiterapia on luonnonmukaista, eikä elimistöön kerry mitään ylimääräistä. Aivan kuten akupunktuurin ja homeopatiankin kohdalla, magneettien vaikutusta ei ole helppo todistaa koululääketieteellisesti. Muodosta siis itse oma mielipiteesi magneettien voimasta!

tehosydän
vesitikku
eläinystävän koru
   

Muista: henkilöt joilla on sydämentahdistin, eivät saa käyttää magneettikoruja. Jos kärsitte kilpirauhasen ongelmista, koruja voi käyttää, mutta kaulakorun käyttö saattaa joillekin aiheuttaa pahoinvointia tai painetta kaulalla. Mikäli epäröitte tuotteiden käyttöä, varmistakaa asia korujen jälleenmyyjältä ja halutessanne lääkäriltänne.
Lähde: Magnetix Wellness, magneettikoru.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti