maanantai 17. helmikuuta 2014

10. Viikon alkuun..

..mahtuu paljon paperitöitä ja asioiden järjestelyä sekä tarvikkeiden hankintaa. Parin viikon sisällä tulen julklaisemaan myyntiartikkelini ja myös kotisivuni ovat valmistumassa kovaa vauhtia!

Viime viikko oli työntäyteinen ja liikuin akselilla Kuopio-Sorsakoski-Heinävesi. Päätoimipisteeni sijaitsee siis Kuopiossa mutta tarpeen mukaan tulen tekemään hoitoja kauempanakin sijaitsevaan paikkaan. Niskahartiahoidon toteuttamiseen tarvitsee nimittäin vain tuolin, suolaliuoslämpötyynyn ja minut!

Yhdellä kotikäynnillä kävin tutkimuksellisesti läpi ponin, jolla on jonkin verran hankaluuksia esimerkiksi sivutaivutuksissa ja takajalkojen tasapainoisessa käytössä. Triggerkäsittelyn aikana poni rentoutui erityisesti takajalkojen osalta. Ponin turpean vatsan osalta jäämme miettimään ja tutkimaan että voiko osa pulleudesta olla turvotusta, joka voisi johtua esimerkiksi nestekierron tukkoiduudesta..

Tällä viikolla ajelua on vain Leppävirran suuntaan, mutta esimerkiksi ensi viikon osalta voi olla yhteyksissä, jos kotikäyntejä haluaa jonnekin kauemmas!
Tmi HK Fysio
0405847660

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti